Ibolya Moór portrait

WIE IS IBOLYA?

Ik ben Ibolya Moór. Ik heb een loopbaan van financieel medewerker tot project assistent bij diverse bedrijven en de Gemeente Maarssen achter de rug. Doordat ik last heb van jeugdtrauma’s ben ik een aantal keren uit het arbeidsproces gevallen. Het woord opgeven is mij echter onbekend.

Vrijwilligerswerk, sporten, hobby’s en een 22-jarig onderzoek op het gebied van wetenschap, spiritualiteit en zelfontwikkeling hebben mij geholpen om weer vat op mijn leven te krijgen.

Toen ik in 2016 weer om gezondheidsredenen uitviel, nekhernia, kwam ik erachter dat ik mijn kennis en ervaring wilde delen.

Ik begon met schrijven en dat eindigde in een boek. Dit was een droom die uitkwam, want ik koesterde die wens al vanaf mijn vijfde jaar. Verder ben ik ook bezig om deze kennis via andere kanalen te delen in de vorm van blogs, vlogs, gedichten en artikelen. Op deze manier hoop ik een belangrijke bijdrage te kunnen leveren om jou weer kennis te laten maken met je eigen krachten. In mijn beleving heeft iedereen op deze wereld, dus ook jij, het recht om te weten dat je met behulp van kwantumfysica je leven meer kunt sturen in de richting waar jij heen wilt. 

​Hetzelfde geldt voor mijn woonsituatie. Ik droomde van een vrijstaande woning, maar de financiële middelen ontbraken daarvoor. Omdat ik ervan hou om dingen uit te zoeken, ging ik verder kijken dan wat er normaal mogelijk was in de woningsector. Daardoor kwam ik uit op het nieuwe woongebied Oosterwold.

Afgelopen twee en een half jaar heb ik samen met mijn partner alles gedaan, wat normaal een projectontwikkelaar doet. Wij kunnen onszelf nu dan ook selfmade projectontwikkelaars noemen. Hoewel ons droomhuis nog lang niet af is, hebben wij het eind 2017 betrokken. Op dit moment bouwen we rustig verder.

Ook deze kennis wil ik graag met mensen delen. Hiervoor gebruik ik sociaal mediakanalen zoals, you tube, facebook en twitter.

​Omdat ik een gedreven persoon ben, en langer met zaken doorga dan goed voor mij is, overschrijd ik gauw mijn grenzen.  Daarom moet ik regelmatig een tijdje bijkomen en het langzaam aandoen. Het kan dus voorkomen dat ik niet direct ergens op reageer.

​Verder zijn trailrunning, canicrossen, skiën, mountainbiken, wielrennen, yoga beoefenen, mediteren, motorrijden, grote hobby’s van mij.